Et godt liv!

Mira-kald

Mira på kald treningstur i desember 2009.

Lille fine og aller beste Mira har nå flyttet til våre venner Sissel og Knut som bor på Bjerkøya i Sande. De eier en datter av Mira, som selvfølgelig også heter Mira:) Gamle Mira er 8 år og har gjort jobben sin som løpshund. Hun har vært med på alle løp som Gorm og jeg har kjørt, og hun er en dame som kommer bjeffende til mål! Til å veie rundt 15kg så gjør hun mye ut av seg og lager enormt mye lyd, fordi hun ALLTID er glad!!

Jeg fikk Mira av Frode Holten i 2004. Da hadde jeg allerede flere av søsknene hennes, Polmak, Neiden og Alta. Frode hadde gitt bort Mira som valp da hun var veldig liten. Han var sikker på at hun aldri ville bli en trekkhund. Dama som fikk henne syns nok Mira var litt vel aktiv, og da hun spiste opp setene på en ny Golf da hun måtte vente i bilen, fikk Frode henne tilbake. Han ringte til meg og lurte på om jeg hadde lyst på en søt men litt bråkete innehund. Frode var fortsatt fast bestemt på at dette ikke var noen trekkhund. Jeg ble forelsket i Mira med en gang, og hun gikk rett inn på spannet mitt! Hun var den som lagde mest lyd og har vært en enorm motivator og humørspreder i spannet. Frode bare rister på hodet når jeg nevner Mira, men han var tydelig rørt og imponert da Gorm kom i mål på Femundløpet i 2006 med Mira og søster Alta som ledere. Disse to snuppene dro spannet i gang etter at han hadde vært værfast på fjellet i timesvis!!

Overgangen fra å være innehund som valp til å bli trekkhund å bo ute har nok til tider vært tøff for Mira. Hun er jo så utrolig glad i å bo inne!! Derfor han hun hele tiden fått særbehandlig og det har blitt mange timer på sofaen, i senga eller foran ovnen. På vei hjem fra løp har hun hatt fast plass inne i bilen med varme i setet!

Å la Sissel og Knut overta Mira er fantastisk for oss. De har hytte i Vang slik at vi kan møte dem ofte. De skjemmer bort og steller hundene på aller beste måte, og prinsesse Mira fortjener kun det beste! Mira er mor til de beste hundene vi har på kennelen, og til våren skal hun bli mamma igjen!! Tusen takk til Sissel og Knut som gir både lille og gamle Mira et godt liv!! Tusen takk til Mira for alt du har vært for oss i mange år. Du har lært oss mye og det er veldig rart å ikke ha deg på spannet mer…

sengaMira

Mor og datter på plass i senga!!

Stressless

Ingen tvil om at denne dama har det bra:)

5,926 Responses to “Et godt liv!”

 1. hello hero trainer download…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 2. waterman ボールペン 女性…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 3. fotograf Kielce…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 4. diet plan says:

  diet plan…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 5. More Followers On Instagram Free…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 6. http://petsopedia.com/...

  click here for top quality lifestyle pets dogs available…

 7. watch or download walk of shame…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 8. very cheap prom dresses under $50…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 9. drag racing mod apk…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 10. seo perth says:

  seo perth…

  get top quality search engine optimization around…

 11. Instituts De Sondages En France…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 12. gry hazardowe online…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 13. que es el posicionamiento web…

  see here for greatest posicionamiento web en buscadores available…

 14. Sulejówek skup złomu…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 15. Questionnaire Sondage…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 16. instagram followers hack…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 17. pengacara perceraian…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 18. click the up coming webpage…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 19. top eleven cheats…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 20. relevant internet page…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 21. Free Windows 7 Download…

  Et godt liv! « Valdreshusky…

 22. bobber motorcycles…

  Et godt liv! « Valdreshusky…